Ledenblad Ons Rood Hart maart 2023 uitgekomen!

Beste leden van de PvdA Westerkwartier en andere belangstellenden,

Hierbij het eerste ledenblad van 2023. Met daarin aandacht voor de Staten- en Waterschapsverkiezingen op 15 maart aanstaande en vele andere interessante onderwerpen..

Hans Koenders vertelt over zijn kandidatuur voor het Waterschap. Ard Boer is kandidaat voor Provinciale Staten. In het kader van de verkiezingen is er een jongerenavond georganiseerd waarvan een verslag in ons ledenblad. Er wordt ingegaan op de politieke actualiteit – met een item uit de fractie en de samenwerking tussen GroenLinks en de PvdA in onze gemeente. Zo kunt u onder andere een bijdrage lezen van Klaas-Wybo van der Hoek, lid van de GroenLinks fractie, over het stikstofbeleid en de positie van de boeren. Ook wordt door de fractie ingegaan op het thema wonen.

Het bestuur heeft een aantal vergaderingen en bijeenkomsten georganiseerd en ook staan er nog een paar op de agenda. We komen in Ons Rode Hart terug op de nieuwjaarsbijeenkomst samen met de PvdA afdeling Het Hogeland. U wordt uitgenodigd voor een Algemene Ledenvergadering en is er nieuws over de 1 mei viering.

Dit is nog maar een selectie uit de artikelen want er is nog meer. Veel leesplezier!

Ons Rode Hart van maart 2023 kunt u lezen door te klikken op Ons Rode Hart maart 2023.

Met vriendelijke groet,

Paula Grit, secretaris afdeling Westerkwartier,

Namens het bestuur en de redacteur Joost Eskes