Gemeente Westerkwartier doet mee aan Promotiedagen LIVE

De Promotiedagen in Martiniplaza zijn al jaren een vast ontmoetingspunt voor bedrijven uit Noord Nederland. Omdat deze beurs door Corona niet op de gebruikelijke wijze kan plaatsvinden, organiseert de beursorganisatie een Online Event op dinsdag 10 november van 12:00 – 16:30 uur. Promotiedagen LIVE is volledig online en biedt je de mogelijkheid om op een veilige manier te netwerken, zaken te doen en een exclusief live-programma (online) bij te wonen. Om Promotiedagen Live te bezoeken kunt u zich gratis registeren via www.promotiedagen.nl

Bezoek onze online stand

De gemeente Westerkwartier nodigt u uit op 10 november een bezoek te brengen aan onze virtuele stand op de Promotiedagen LIVE . U komt hier door op de www.promotiedagen.nl naar Standhouders te gaan. In onze stand kunt u terecht voor informatie over vestigingsmogelijkheden, bedrijvenpark Leeksterveld, detailhandelsbeleid, zonnepanelen op uw bedrijfspand, regionale arbeidsmarkt, werving en selectie, arbeidsbemiddeling en snel internet. De accountmanagers bedrijven en de adviseurs arbeidsbemiddeling zijn de hele middag beschikbaar om mee te chatten en vragen te beantwoorden. Van 12:00 – 13:00 en van 16:00-16:30 uur kunt u ook digitaal in gesprek met wethouder Elly Pastoor.

Gunstig ondernemersklimaat

De gemeente Westerkwartier is een zeer aantrekkelijke gemeente om te wonen en te werken door de landelijke omgeving en de nabijheid van de stad Groningen. Het Westerkwartier is een ondernemende regio met inventieve ondernemers en inwoners. In het gebied zijn ruim zesduizend bedrijven en zzp’ers actief. Leek is de belangrijkste economische kern in het Westerkwartier. Mede door de ligging aan de A7 groeit de economie en de werkgelegenheid in Leek bovengemiddeld.