PvdA Pluim voor Sandra Algouri

Zuidhorn – Pieter Veenstra en Myra Eeken-Hermans, kandidaten op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart a.s. voor de PvdA Westerkwartier, reikten de Pluim van de PvdA op gepaste afstand uit aan Sandra Algouri in Zuidhorn. Deze Pluim wordt door de PvdA Westerkwartier uitgereikt aan Westerkwartierders die een belangrijke rol spelen in het leven van anderen en zo bijdragen aan een sociaal Westerkwartier.

Sandra Algouri is een Syrische vluchteling uit Aleppo. Ze woont in Zuidhorn samen met haar dochter en is in 2017 naar Nederland gekomen. Tijdens haar inburgeringsperiode liep ze stage bij VanHulley in Groningen en daardoor heeft ze nu een betaalde baan waarmee ze mensen met verschillende culturele achtergronden begeleidt. Ook volgt ze een mbo-opleiding en is ze als tolk gevraagd voor een participatiebijeenkomst in Marum, georganiseerd voor vluchtelingen.

Sandra laat in al haar bescheidenheid zien wat je in korte tijd kunt bereiken als je je zelf volledig inzet. De PvdA prijst haar inzet en ontwikkeling waar het gaat om haar leven in ons land en specifiek in onze gemeente op te pakken en geeft haar daarvoor op de valreep van het nieuwe jaar van harte de Pluim in de vorm van een mooie bos rode rozen.

Fotobijschrift: Sandra Algouri (links) ontving de Pluim uit handen van Pieter Veenstra en Myra Eeken-Hermans (foto: Janneke Dijkhuis)